New York

New York

söndag 9 oktober 2011

Underutvecklat land

Inte latt att blogga nar man maste vanta fyra dagar pa att fa en dator med internet. Detta har vi fatt i den lilla halan Elk City pa Route66, nagra bilder kan vi inte ladda ner forbjudet pa denna dator. Trist eftersom den nya kameran ar som en drom.
Resan fran NY till NO blev en geografilektion over USA da vi flog i fantastiskt fint vader. NO var battre an vad vi trott, tank att ga pa en gata med musik pa alla pubar osv och bara ga in utan att handla eller betala nagot, kopa en ol och ga med den ut och in pa de olika stallena med jattebra musik. Oerhort varma fina kvallar en del flickor stod pa gatan med minimala trosor sa varmt var det. En de ville att jag skulle folja med in men det fick jag inte for Ulla. Hotellet urmysigt.
Efter NO har vi farit vidare mot Route66 via Nantchez, overnattning Shevreport. Forsta delen av Route66 skulle vi titta pa fyra saker, ett fort som visade sig inte vara ett fort utan en tamligen vanlig militarbas, en gammal bensinstation som bestod av tva pumpar och ett overgivet skjul, en bro utan vatten (som dock i sig var fantastisk). Vagen var dock vard modan.
Fortsatter i samma spar mot Amarillo i morgon. Har regnat idag vilket gladjer lokalbefolkningen som vill visa oss en regnbage. Jag tycker att regnet kan halla sig i Sverige.
Janne

2 kommentarer: